Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

Eρώτηση #3

01:30 τη νύχτα (πάλι) και πρίν κοιμηθώ και αφού σκότωσα μόνο με τα δυο γυμνά μου χέρια ένα άγριο κουνούπι είπα να κάνω άλλη μια απλή ερώτηση στο υπερπέραν. Λένε: "Δεν μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ δύο γυναικών."
Λένε επίσης: "Δεν μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας."
Συμπέρασμα: Oι γυναίκες είναι πλάσματα που δεν μπορούν να έχουν φίλους/φιλίες ;!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτές τις μαλακίες τις λένε:

1. κάτι κομπλεξικοί χωρίς φίλους,
2. μαλάκες που σου κάνουν τον φίλο αλλά τελικά θέλουν να σε πηδήξουν
3. ηλίθιες που σου κάνουν τη φίλη για να πηδήξουν τον γκόμενό σου/αδερφό σου/ μπαμπά σου/ ψιλικατζή σου και,
4. άλλα assorted ζώα.

Εγώ όπως σε διαβάζω δεν σε κόβω για άτομο που είτε ακούει είτε κάνει τις παπαριές του μέσου έλληνα, οπότε είσαι οκ. Κράτα και καμιά πισινή βέβαια, γιατί όπως θα έχεις καταλάβει, ο κόσμος είναι πολύ μαλάκας.

cosmic dancer είπε...

Γαμώ τα (γυναικεια και μη) περιοδικά και τα γιάπικα πρότυπα μη χ(υ)έσω.Δεν μπορώ να ακούω τέτοιου είδους ψευτοφιλοσοφίες και γενικεύσεις τύπου οι γυναίκες δεν μπορούν να έχουν φιλίες γιατί φορτώνω!Πες τα ρε συ μη νομίζω ότι έιμαι εγώ η μόνη τρελή-λογική!Κατάλαβες τώρα;Πόσα θές να μας τρελάνεις δηλαδη!

kostasK είπε...

Πως και δεν μπορούν οι γυναίκες να είναι φίλες με άντρες. Μπορούν και παραμπορούν όταν αυτοί είναι gay.

:))))

Y.Γ.1) Απλά ήθελα να είμαι ο αντίλογος

Υ.Γ.2) Η αντρική φιλία σπάει τα νεύρα των γυναικών (δες παρκάτ')

http://images.shareemails.googlepages.com/important_to_have_friends.jpg

Υ.Γ. 3) “Men and women can never be friends. The sex thing always gets in the way.” - Harry, “When Harry Met Sally”

Υ.Γ.4) Έχω 3 σχεδόν αδερφικές παιδικές φίλες. Τις μιλάω όσο άνετα μιλάω με τους "κολλητούς". Με τη μία είχε παίξει ραβασάκι στο Γυμνάσιο, η 2η με γούσταρε παλιότερα και με την τρίτη είχε γίνει κάτι στο παρελθόν. Πέραν αυτού όμως τις αγαπάω και τις νοιάζομαι χωρίς να διαφέρουν από τους άντρες.

Υ.Γ.5) Για γυναικείες φιλίες δεν είμαι και ο πλέον αρμόδιο να πω κάτι. Πάντως - εμπειρικά και μόνο - έχω δει περισσότερες αντρικές φιλίες να κρατάνε από το σχολείο π.χ. παρά γυναικείες. Όχι όμως πως δεν βλέπω...

cosmic dancer είπε...

Λοιπόν θα ήθλεα αρχικά σε πολιτισμένο τόνο να κάνω μια σύσταση να αποφεύγονται οι άτεγκτες γενικεύσεις τις οποίες στηλιτεύει το πόστ αυτό και στις οποίες δυστυχώς προβαίνει και ο καρντάσης μου ο Kostasssss.

Εμένα μάλιστα οι περισσότεροι μου καλοί και στενοί φίλοι από παιδιά μέχρι τώρα είναι αγόρια.Μόνο τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει να κάνω καλές φίλες κορίτσια.Και πάλι δεν μπορώ να πώ πως νιώθω το ίδιο δέσιμο.Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές αυτές μεταξύ τους "συγχρονίζονται" και εγώ μένω πίσω με αρκετή "διαφορά φάσης" αν σου έδωσα καλά να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό σε όρους επικοινωνίας μέσα σε μια παρέα.Ποτέ δεν έχει τεθεί θέμα να γίνει κάτι μεταξύ μας επί του κρεβατίου.Εκτός από τους "έξω" άσχετους που βλέποντάς μας μπορεί να κάθονται να μαντεύουν "με ποιον πάει τώρα αυτή;".


Cheers mate!;)